Disclaimer

Hugo Baby Blog wordt met grote zorg geschreven. Toch is het mogelijk dat gepubliceerde teksten feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn.
Aan de inhoud van Hugo Baby Blog kunnen geen enkele rechten worden ontleend. Hugo Baby Blog is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is door het gebruik van Hugo Baby Blog. Hugo Baby Blog is niet verantwoordelijk voor de inhoud op sites waarnaar verwezen/gelinkt wordt.De inhoud die op dit moment op Hugo Baby Blog staat is aan verandering onderhevig en kan op elk gewenst moment en zonder enige vorm van aankondiging worden veranderd door de auteur.

Raadpleeg altijd uw arts of een andere gekwalificeerde hulpverlener over iedere gezondheidsvraag die u hebt. Negeer nooit een advies van uw arts of hulpverlener vanwege informatie die u op mijn blog heeft gelezen.

Een deel van de producten die op Hugo Baby Blog genoemd worden of verschijnen zijn toegestuurd door bedrijven.

Het is niet toegestaan om beeldmateriaal en informatie afkomstig van deze website zonder voorafgaande en uitdrukkelijke schriftelijke toestemming te kopiëren en/of te verspreiden in welke vorm dan ook. Overname van foto’s, teksten of ontwerpen op andere websites of gebruik in publicaties zal als inbreuk beschouwd worden op het auteursrecht

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s